Micke P.

Välkommen till MickeP.se

Detta är en sajt av och om Micke Persson. Micke P jobbar på ett företag som använder bioenergi för att tillverka fjärrvärme och elektricitet i hemstaden Gävle. På fritiden är Micke P även politiker i en nämnd för bättre näringsliv och arbetsmarknad i kommunen.

Senaste nytt om och med Micke P hittar man på hans FaceBook eller LinkedIn sidor.

Tidigare jobbade han med avfuktare och befuktare för luftbehandling i Tobo, strax söder om Gävle, och andra företag inom processindustri i Göteborg. Han älskar snabba bilar och att idrotta.

Micke P. var styrelsemedlem och webmaster i bilklubben BMW Club Schweden, West-sektionen, för Göteborgs-området. Han lade där bl.a. ned mycket energi på att hålla deras hemsida www.bmwcs.com/west uppdaterad med vad som är på gång inom sektionen och att publicera bilder och texter av genomförda aktiviteter.

Dessutom är Micke P. medlem i Brynäs Supporter Klubb Väst www.bskv.se och gick på alla matcher han kunde när Brynäs spelade mot Frölunda i Scandinavium.

 

På denna sajt berättar Micke P mer om sig själv och vad han har gjort, hans intressen och några minnen från nutid och forntid. Använd länkarna till vänster för att navigera på sajten. Ha så kul! J

MVH / Micke P.