[ Om Micke P. | Om Mickes Älskling | Om Mickes Ex ]

Om Mickes Ex

Micke har två ex och minns dessa två med både glädje och irritation. Visst har han haft trevliga stunder med de båda men även dagar som varit mycket tråkiga. Något som dock är säkert, är att de två hade helt olika personligheter.

 

Micke Peggy
(2000-2003)

Mickes första ex heter Peggy och de var ihop 2000-2003. Det var direkt efter att Micke tog examen på Umeå Universitet och började att jobba på Iggesund Paperboard som de träffades. Peggy heter egentligen något annat, men Micke kan inte franska så han gav henne det smeknamnet. Hon kommer från en fransk familj och har varit i Sverige sedan 1990 då hon kom hit för första gången och blev kvar. Innan hon blev ihop med Micke, var hon troligen ihop med en kille som hade en mamma som var lärare på gymnasiet i Hudiksvall, men det ville hon aldrig erkänna.

Peggy är en sportig liten tjej och full av energi. För henne finns inget "lagom". Allt eller inget, gäller för henne. Hon kastade ofta sig iväg med Micke i släptåg, snabbt skulle det gå. Det var en spännande och hektisk tid tillsammans. Tyvärr visade sig hennes franska temperament att hon var riktigt nyckfull att leva med. Ibland vägrade hon totalt att följa med dit Micke ville, hon satt helt tyst kvar.

Detta irriterade Micke så mycket så de valde att gå skilda vägar i november 2003. Hon hamnade i Klippan med en kille i ett år. Sedan träffade hon en annan kille någonstans i de krokarna. Men vad Micke hört är att hon nu även tröttnat på honom och blivit ihop med en kvinna i samma område, som tyvärr inte behandlar Peggy med samma omsorg som Micke gjorde. Senaste läkarbesöket verkade inte gå bra alls. Doktorn gav visst henne förbud att vara ute bland andra och tvingar henne och tjejen att vårda henne inomhus innan hon får komma ut igen. Det skär i Mickes hjärta att höra sådant men nu är det inte längre hans problem. Några bilder på Peggy finns [ här ].

 

Micke Bettina
(2004-2006)

Mickes senaste ex heter Bettina och de var ihop 2004-2006. Micke blev överlycklig att kunna bli ihop med en flicka av så ädel familj, en familj med fina anor från de bayerska skogarna i södra Tyskland. Bettina å sin sida älskade att få följa med Micke på utflykter på smala, krokiga vägar under veckosluten och att tillsammans få njuta i vackert sommarväder. De första månaderna svävade Micke på moln över att vara ihop med Bettina.

Tyvärr visade det sig snart att Bettina var sönderarbetad från hennes förra förhållande med en elektriker i Mjölby, som hon varit ihop med sedan 1998, då hon kom till Sverige för första gången från Tyskland. Till sist tyckte Micke att hon var hos doktorn oftare än hon var hemma. Tyvärr var det nog det som avgjorde att Micke och Bettina i januari 2006 gick skilda vägar. Det sista Micke hörde från Bettina var att hon blivit ihop med en kille från Libanon och att de tillsammans emigrerat till Beirut. Men Micke sörjer inte detta, han är bara glad att hon har någon annan att gå till doktorn med. Några bilder på Bettina finns [ här ].